Vloerwerken

Uw algemene renovatiewerken in Haaltert

Houten vloeren

Wij leveren en plaatsen houten en stenen vloeren van prima kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor diverse soorten massief parket, maar ook bieden wij meerlaags parket aan. Bij deze soort parket bestaat alleen de bovenlaag uit prijzig edelhout en dus is deze parketsoort goedkoper.

Het parket kan gelegd worden in diverse legpatronen en motieven, waardoor deze volledig afgestemd kan worden op uw smaak en voorkeuren. Parket is verkrijgbaar in diverse houtsoorten en kleuren, waardoor deze een toepassing kunnen krijgen in zowel klassieke als moderne interieurs.

Ook vindt u in ons assortiment fraaie laminaatvloeren. Deze hebben een warme uitstraling en zijn goed te reinigen. Voordeel van een laminaatvloer is dat deze los gelegd wordt en dus te allen tijde verhuisbaar is.

Beide soorten vloeren zijn tegenwoordig ook geschikt voor toepassing op vloerverwarming. Parket heeft als bijzondere eigenschap dat het werkt als isolator. Hierdoor wordt de warmte lang vastgehouden en gelijkmatig verdeeld.

Naar welke houten vloer uw voorkeur ook uitgaat, bij Batimentje bent u altijd verzekerd van een prima kwaliteit, een goede service, deskundigheid, eerlijk advies en een gunstige prijsstelling.

Omdat uw vloer lang mee gaat is een weloverwogen keuze van belang. Komt u langs in onze showroom en laat ons u adviseren over de houten vloer die voor u het meest geschikt is.

Stenen vloeren

Gaat uw voorkeur uit naar een stenen vloer, dan kunnen wij voor u elke soort leggen. Wij verwerken onder andere natuursteen, marmer, graniet en leisteen. Deze tegels kunnen gelegd worden in elk gewenst patroon en geven uw pand een bijzondere uitstraling.

Door de ruime keuze aan steensoorten is voor elk interieur wel een passende vloer te vinden. De stenen worden verlijmd met A-kwaliteit vloerlijmen, waardoor een solide en duurzame hechting met de ondergrond wordt bereikt.

Uw nieuwe stenen vloer is zeer makkelijk te reinigen en heeft een grote stootvastheid. Ook vanuit hygiënisch oogpunt zijn onze stenen vloeren een goede keuze, omdat deze anti-allergisch zijn.

Vloertegels van een groot formaat doen een vertrek groter lijken en dat creëert rust bij de bewoners.

Wanneer de stenen vloeren gecombineerd worden met vloerverwarming, dan zorgen deze voor een goede geleiding van de warmte.

Al met al hebben stenen vloeren veel voordelen ten opzichte van traditionele vloerbedekkingen. In onze showroom kunt u zich een indruk vormen van de vele uitvoeringen. Daarbij zullen wij u graag adviseren over het onderhoud van uw nieuwe vloer met een luxe uiterlijk.
Contacteert u ons voor meer informatie en/of een afspraak.

Terras afwerking, vloerwerken | Batimentje: Renovatiewerken, Haaltert