Renovaties

Uw algemene renovatiewerken in Haaltert

Renovaties in Haaltert

Batimentje voert graag alle renovatiewerken in en om de woning voor u uit.

Voorbeelden:
Voegen staan bloot aan weersinvloeden en verweren in de loop der tijd. Hierdoor kunnen problemen als lekkages ontstaan. Om dit voor te zijn is het wenselijk om ons tijdig de voegen te laten inspecteren. Als wij problemen waarnemen kunnen wij de oude voegen voor u uitslijpen en nieuw voegwerk aanbrengen. U doet hiermee een zinvolle investering, want lekkages kunnen aanzienlijke schade aan een interieur en dus hoge kosten betekenen.

Beton bevat vaak metalen, zoals wapeningsstaal. Als deze metalen roestvorming gaan vertonen, drukt deze roestlaag op het beton, waardoor scheuren in het beton ontstaan. Hierdoor kan een complete betonconstructie onder invloed van deze betonrot aangetast worden en is het zaak om zo snel mogelijk tot repartie over te gaan. Bij een betonrotreparatie halen wij eerst de aangetaste betondelen weg en verwijderen we de roest. De wapening wordt behandeld met een speciale primer, zodat nieuwe roestvorming in de toekomst wordt voorkomen. Is deze reparatie niet mogelijk, dan plaatsen wij een nieuwe wapening.

Is uw schouw aangetast? Dan kunnen wij deze vakkundig voor u herstellen door opmetseling.

Badkamers

Bent u niet meer tevreden over uw huidige badkamer, dan is renovatie in sommige gevallen beter dan het plaatsen van een volledig nieuwe badkamer. Zijn er nog bruikbare delen, dan laten wij deze aanwezig en hetgeen u niet bevalt kunnen we vervangen. Op deze manier bespaart u op kosten. Uiteraard kunnen wij ook de oude badkamer volledig verwijderden en afvoeren en vervangen door een complete nieuwe badkamer.

Vloeren wegbreken en herstellen van schades.

Wilt u een nieuwe vloer, dan breken we de oude vloer weg. Desgewenst plaatsen wij ook een hele nieuwe houten of stenen vloer.

Alles kluswerken en het herstellen van schades aan een gebouw behoren ook tot ons dienstenpakket, wij voeren deze vakkundig voor u uit. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn?
Contacteert u ons dan.

Aangetaste gevels die scheuren, gaten of andere gebreken vertonen zijn weinig representatief te noemen en wanneer dit proces door blijft gaan, kunnen gevaarlijke situaties ontstaan. Neemt u problemen in de gevel waar? Schakel ons dan direct in voor een professionele reparatie van de gevel. Na reparatie van de gevel heeft deze weer een degelijke constructie en een langere levensduur. U bereikt hier een waardebehoud en mogelijk zelfs een waardevermeerdering van uw pand mee.

Bovenstaand vindt u een aantal renovatieprojecten die wij voor u kunnen uitvoeren en waarin wij een ruime ervaring hebben. Heeft u een project wat u uitgevoerd wilt hebben door betrouwbaar bedrijf wat hier niet vermeld staat? Vraag erom, wij gaan graag met u de uitdaging aan.

Sanitairwerken : Zelfmaken van lavabo voor badkamer | Batimentje: Renovatiewerken, Haaltert