Badkamers & centrale verwarming

Uw algemene renovatiewerken in Haaltert

Renovaties van badkamers

Een badkamer betekent voor veel mensen een moment van privacy en ontspanning. Even ontsnappen aan de hectiek van alledag in onze drukke maatschappij.

Je wilt je dan ook echt kunnen thuis voelen in een frisse en gezellige badkamer. Een saaie of onaantrekkelijke badkamer kan het plezier bederven. Maar ook kan een badkamer gebreken gaan vertonen, waardoor een renovatie gewenst is. Hiervoor kan u vertrouwen op onze creativiteit en expertise. We verzorgen de aanleg van de nieuwe badkamer, hetzij geheel of als er nog bruikbare delen zijn gedeeltelijk. De oude badkamer of de delen ervan worden door ons afgebroken. De weggebroken elementen worden door ons meegenomen en die nieuwe badkamer wordt door ons deskundig aangebracht. Aangezien wij allround zijn kunnen we de plaatsing en alle bijkomende werkzaamheden van A tot Z uitvoeren. Wij plaatsen het sanitair, verzorgen de betegeling van vloeren en wanden, monteren de elektravoorziening en leggen de leidingen aan, of verleggen deze. Desgewenst voeren wij ook het stucwerk voor u uit. Voor de nieuwe badkamer gaan wij uitgebreid met u in overleg, om zo optimaal te voldoen aan uw wensen en het beschikbare budget.

Bij de aanleg gebruiken we alleen materialen van goede kwaliteit, uiteraard afgestemd op uw smaak en het budget wat u eraan wil besteden.

Voor een degelijke en duurzame badkamer met een frisse en eigentijdse uitstraling bent u bij ons aan het juiste adres. Informeer naar de mogelijkheden.

Centrale verwarmingen

Wij verzorgen ook de complete aanleg van centrale verwarmingsinstallaties en hebben onze sporen in de regio ruimschoots verdiend door het leveren van topkwaliteit tegen een concurrerend tarief. Wij komen onze beloften altijd na en bieden een goede nazorg.

Een aangenaam klimaat in een woning is bevorderlijk voor de gezondheid en het woongenot. Om duurzaamheid te garanderen plaatsen we ketels van gerenommeerde merken en plaatsen of verplaatsen we radiatoren. U kunt kiezen uit traditionele radiatoren, maar we plaatsen ook fraaie design radiatoren die uw interieur een bijzonder uiterlijk geven. De HR ketel die wij plaatsen wordt goed afgesteld zodat deze zijn volledige rendement zal leveren. Een goede verhouding tussen de CV ketel en het volume van de radiatoren is belangrijk voor een storingsvrij functioneren van de totale centrale verwarmingsinstallatie. Door onze ruime ervaring kunnen wij u goed adviseren over de juiste CV installatie.

Aangezien de techniek alsmaar voortschrijdt houden we ons voortdurend op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen, om u zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn met een vakkundig geïnstalleerde CV installatie.